Picture

Beneficiile cardurilor salariale

Descoperă ofertele speciale

Card de debit suplimentar

Dacă deții un card salarial și vrei să asiguri membrii familiei cu fonduri pentru situații neprevăzute, ai această posibilitate gratuit.

Poți solicita emiterea unuia sau a mai multor carduri suplimentare atașate contului de salariu, fapt ce îți va oferi un plus de siguranță disponibilității resurselor din cont.

În situațiile în care pierzi sau nu-ți amintești datele de autentificare ale cardul de bază, vei putea utiliza resursele din contul salarial cu cardul suplimentar. Iar pentru membrii familiei tale, în situațiile când intervin cheltuieli neprevăzute, cardul suplimentar va asigura acces la fondurile din contul tău de salariu.


Reduceri la credite

Orice angajat al companiilor care are încheiate convenții de Proiect Salarial cu banca poate beneficia de reduceri speciale la dobânda creditelor.

IMPORTANT! Nu va mai trebui să te deplasezi la bancă pentru a achita ratele la credite, acestea fiind achitate automat din contul de salariu. Tot ce trebuie să faci, este să te asiguraţi că la data de plată aveți bani suficienți în cont pentru achitarea ratei. Pentru această opțiune, nu se va percepe comision adițional.

Pentru a afla mai mult detalii contactează consilierul personal de la OTP Bank.


Depozite

Având un depozit bancar deschis la OTP Bank, acum ai posibilitatea să optezi pentru transferul dobânzii direct la cardul salarial. Trebuie doar să depui la bancă o cerere corespunzătoare. Nu se percepe comision adițional pentru această opţiune. Pentru a afla mai mult detalii te rugăm să contactezi consilierul personal de la OTP Bank.