Picture

Echipa OTP Bank

OTP Bank

Un brand de top construit pe valori relevante, cu o reputație impecabilă în afaceri, sinonim cu încredere și siguranță.

Toate aceste transformări și reușite au contribuit la capitalul de imagine al băncii și au condus la performanța de a deveni un brand autentic și recunoscut pe plan național.
OTP Bank a demonstrat de-a lungul anilor că merită încrederea clienţilor săi și aprecierea partenerilor externi, fiind o bancă care construiește relații de durată și mutual avantajoase.

OTP Bank este o echipă de profesioniști care împărtășește aceleași valori, acționează cu integritate şi țintește același obiectiv – de a deveni consultantul vital pentru clienții săi și un furnizor responsabil de servicii financiare. 

Valori

Încredere și responsabilitate

Suntem responsabili și ne desfășurăm activitatea într-un mod care oferă valori juste clienților, asigurand un dialog deschis, transparent și sincer

Mandrie

Suntem mandri să fim parte a unei echipe profesioniste, deschise, motivate și performante.

Obsesia spre servirea clienților

Ne pasă de clienții noștri, de progresele și realizările lor, exprimandu-ne respectul, fiind responsabili și receptivi la realitățile și așteptările lor, asumandu-ne rolul de consultanți financiari vitali.

Simplitate, soluții

În activitatea noastră zilnică aspirăm să facem totul într-o manieră simplă și să oferim soluții clienților noștri externi și interni.

Integritate și loialitate

Noi credem că baza oricăror acțiuni este integritatea curajoasă. Tot ce facem este ghidat de principii și, ulterior, comportament moral, care asigură corectitudinea, respectul și transparența completă pentru toate părțile implicate.

Excelență, calitate

Tot ce facem este de calitate și determinat de o pasiune nestăpînită pentru excelență, de un angajament neșovăitor în a oferi clienților noștri produse și servicii financiare de cea mai bună calitate.