Picture

Dezvăluirea informației

Informație despre guvernanța băncii, prestarea serviciilor, oferirea produselor bancare și rapoarte

Accesează
Picture

Cariera la OTP Bank

Află mai multe despre posturile vacante la OTP Bank. Abia așteptăm să te cunoaștem!

Accesează
Picture

Responsabilitate socială

Cultura și arta, sportul și sănătatea, educația financiară și voluntariatul - sunt direcțiile în care banca își concentrează eforturile și energia

Accesează
Picture

Acționari

Informație despre adunarea generală a acționarilor, acțiunile băncii, plata dividendelor și calendar financiar

Accesează

Despre OTP Bank

Despre noi

Un brand de top construit pe valori relevante, cu o reputație impecabilă în afaceri, sinonim cu încredere și siguranță.
Toate aceste transformări și reușite au contribuit la capitalul de imagine al băncii și au condus la performanța de a deveni un brand autentic și recunoscut pe plan național.
OTP Bank a demonstrat de-a lungul anilor că merită încrederea clienţilor săi și aprecierea partenerilor externi, fiind o bancă care construiește relații de durată și mutual avantajoase.
OTP Bank este o echipă de profesioniști care împărtășește aceleași valori, acționează cu integritate şi țintește același obiectiv – de a deveni consultantul vital pentru clienții săi și un furnizor responsabil de servicii financiare.

 

Misiunea băncii

Misiunea băncii rezidă în sprijinirea dezvoltării sustenabile a societății, păstrarea patrimoniului cultural și creșterea gradului de educație financiară. 
OTP Bank este de asemenea un actor social important, implicat în comunitate prin proiecte și programe sociale dedicate activităților educative, culturale și sportive.
Banca este un partener de încredere pe parcursul mai multor ani al Muzeului Național de Artă și Filarmonicii Naţionale “Serghei Lunchevici”; este un susținător fidel al Hospices of Hope Moldova, asociație care sprijină dezvoltarea serviciilor de îngrijire paleativă în regiuni și al Asociației „Special Olympics”, care are drept scop incluziunea prin sport al copiilor cu dificiențe intelectuale;  a patronat echipa națională de rugby și a contribuit la dezvoltarea acestui sport în Moldova; a sponsorizat îmbunătățirea condițiilor de tratament în instituțiile medicale pentru copii, iar mai nou, este fondatorul Fundației pentru educație financiară „OK”.